Moppy/Keetje

 


 13 december 2019Van de baasjes van Keet kregen het volgende mailtje:

Hartelijk dank, jullie ook fijne dagen! Wij zijn nog altijd blij met onze dame Keet. Nog steeds ondeugend maar oh zo lief!

moppy63moppy65
                           Ssstttt...Keetje slaapt.                                                         Wat zit ik hier heerlijk.


20 december 2015We kregen van de baasjes van Keetje de volgende mail:
Voor jullie ook al het goeds voor 2016 en gezellige feestdagen! Keet is inmiddels alweer 2 jaar bij ons, de tijd vliegt. Het is nog steeds een aanhankelijke, lieve en pittige dame! Onze jongste zoon heeft het nog vaak over jullie grootste hond. Heeft zijn hart destijds echt gestolen!
moppy59
De gelukkige Keetje.

 


24 december 2014We kregen een leuke mail van de baasjes van Keetje.
Lees maar mee:

Hallo Marianne en Arend

Bedankt voor jullie lieve kerstgroet. Hier gaat alles goed. Keet alweer een jaar bij ons en niet meer weg te denken. Altijd blij en erg aanhankelijk. Een bijzondere dame met af en toe wat gebruiksaanwijzing gezien haar verleden. Ik schrijf dit terwijl ze lekker op schoot ligt.
Lieve groet en al het beste voor 2015! 
moppy57moppy58
Keetje "lacht"de hele dag.                                                                                               Laat de kerst maar komen ik zit er klaar voor.


28 maart 2014Zomaar even een leuk berichtje van Keet.


Even een kleine update uit Hoofddorp! Begin de dag met een lach zeg ik bij deze foto! Keet met haar onderbeet, het lijkt net alsof ze altijd lacht! Het gaat lekker met onze dame. Ze heeft nog steeds de grootste praatjes en probeert Summer de baas te zijn maar die zet haar af en toe wel op haar plek. Terwijl ik dit berichtje schrijf ligt Keet heerlijk op schoot, ze is zo'n knuffelbeer!
Groetjes van ons allemaal en tot ziens in mei! 

Dit is zo leuk zulke verrassingsmailtjes.
moppy56


10 februari 2014


 

 

We kregen een leuk mailtje met leuke foto's van het vrouwtje van Keet.

Lees en kijk maar mee:

 

Alweer even geleden dat we wat van ons hebben laten horen maar dat heb je als alles goed gaat en er niets te melden valt! Het is alsof Keet er altijd geweest is. Inmiddels helemaal zindelijk en zoals jullie kunnen zien, als ze buiten de uitlaattijden een plasje moet doen bedient madame zichzelf door via het kattenluik naar buiten te gaan. Ze heeft duidelijk de koude periode in Spanje niet meegemaakt want als de haard brandt dan ligt ze er heerlijk voor.
We zijn wat laat maar als het goed is dan zijn we graag aanwezig op 24-5. Fijn dat Lilo ook geplaatst is. Jullie hebben heel wat hondjes blij gemaakt de afgelopen jaren! We horen graag of het goed is dat we 24-5 komen.
Lieve groetjes van ons en de hondjes

 

moppy51 moppy52

af en toe slaapt Keet ook even                                                                                    hup door het kattenluik

moppy54 moppy55

  gezellig samen op de bank                                                                     zoekplaatje......waar zit de kop en de staart?

moppy53

lekker warm voor de kachel

 

Er zat ook een klein filmpje bij hoe leuk Summer en Keet aan het spelen zijn.

http://www.youtube.com/watch?v=A-zNNNJ3k9s&feature=youtu.be


21 januari 2014
We kregen een leuke update van Keet
Lees en geniet maar mee:

Wat fijn dat jullie 3 honden opvangen en wat zijn ze leuk! Ik ben ervan overtuigd dat ze snel geplaatst gaan worden. Lilo vind ik vooral geweldig! Hier maken de dames het prima. Keet went nog steeds beter aan ons ritme. Ook als we even weggaan piept ze niet meer. Het overdreven blij zijn als we dan terugkomen negeren we en dat gaat goed. Wandelen doet ze als de beste, een uur lopen is haar niets te veel. Ze reageert niet op hardlopers, fietsers etc. maar toen er het weekend paard en wagen aankwamen rende ze heel hard weg. De baas moest erachter aan! Nu is het zo dat mijn ouders mennen dus ook dat gaan we oefenen. Summer vindt het geweldig om mee te rijden op de kar dus dat is een goed voorbeeld. De poezen zijn momenteel wel de pineut, samen met Summer de poezendames opjagen is een leuk spelletje. Arme poesjes. Veel plezier met jullie laatste opvangertjes.
moppy50

Summer en Keet een geweldig leuk stel.


9 januari 2014


 

We kregen weer een erg leuke mail van het vrouwtje van Keetje.

Lees maar mee:

 Het gaat zo goed met onze mini! We merken dat ze steeds rustiger wordt en niet meer continue achter ons aanloopt. Ik denk dat ze het vertrouwen krijgt dat ze nu echt een definitief thuis heeft. Al vindt ze echt alleen met Summer thuisblijven iets minder leuk. Ze is dan zo door het dolle als we thuiskomen dat ze ervan gaat piepen en ons maar blijft begroeten. Dat kontje draait dan overuren :-). Maar ook dat zal even wennen zijn en helemaal als we de bench straks kunnen opruimen want daar is ook eigenlijk niks aan, de bank ligt veel lekkerder. Gelukkig gaat het maar om korte tijden. Onze jongste heeft maandag een foto van hem en Keetje meegenomen naar school. Deze hangt nu in de klas. En de honden hebben vandaag post gekregen, hoe leuk is dat! Van een hele lieve klant die een afspraak had de dag voordat we naar jullie kwamen. Ze had al via een mail gevraagd of Keetje met ons mee was gegaan en vervolgens vandaag de kaart op de mat. Zo lief!

 

moppy47  moppy48

         Fanmail van twee teckeltjes                                                       mooie Keetje

moppy49

                  dit is weer zo'n lieve foto


4 januari 2014
We kregen een gezellige mail van het vrouwtje van Keetje
Lees maar mee wat ze schrijft over hun Keetje:

Zoals jullie zien gaat het allemaal prima met onze Keet. Het is hier geregeld een dolle boel in huis met het gestoei van de honden! Aankomende week gaat het "echte" leven weer beginnen en moet Keet eraan wennen dat ze af en toe een paar uurtjes alleen moet zijn. Uiteraard wel al geoefend en in de bench lijkt het goed te gaan. We merken wel dat als een van ons weggaat ze dat niet leuk vindt. Ze heeft van de week een kwartier voor de deur zitten te wachten toen ik wegging. Vervolgens dolblij toen ik na een uurtje weer terug kwam. Gelukkig blijft Summer wel altijd bij haar. Het zindelijk zijn gaat ook goed, af en toe nog een klein plasje maar dat is incidenteel. Ze is vandaag alweer 2 weken bij ons en het is leuk om te zien hoe ze al meedraait in ons gezin. Weet al precies waar de snoepjes en botjes liggen en wanneer ze die krijgt. Buiten speelt ze voornamelijk met Summer, bij andere honden kijkt ze eerst de kat uit de boom.
Zo dat was weer even een kleine update! Tot de volgende keer.

    
                        samen lekker keten                                                           samen uit het raam kijken
                                        
                                               en samen slapen.......zooooooo liefff


31 december 2013
De avonturen van Keetje
Geniet  maar even:
http://www.youtube.com/watch?v=S-LY_kn83WU&feature=youtu.be
Ze hebben nog heerlijk even kunnen wandelen met Summer en Keetje
op een vuurwerkvrij strand.


28 december 2013
Kijk ze eens spelen Summer en Keetje!
Wat een pret met z'n tweeën.
http://www.youtube.com/watch?v=Q0s-trZmk1o&feature=youtu.be

We kregen een mailtje van het vrouwtje van Keetje.
Keetje is naar het strand geweest en dit is wat haar vrouwtje er over schrijft: 

Keetje heeft kennisgemaakt met het strand van Noordwijk! Ik vond het erg spannend om haar los te laten maar Marcel had er alle vertrouwen in. Het ging prima. Ze ging zelfs de zee in. Ben benieuwd of het van de zomer net zo'n waterrat wordt als Summer! Nu lekker opdrogen en uitrusten want weer een hoop indrukken te verwerken!
Groetjes
    
                     Wat een water.                                                            JOEPIE!                                                               kom op Summer .......rennen!
Wat durf jij ver Summer


26 december 2013
Keetje is vandaag naar de dierentuin geweest
Haar vrouwtje schrijft het volgende:

Ook de 2e kerstdag was weer een heerlijke dag met Keetje. Ze doet het prima, wandelt al graag, zowel aan de riem als los. Vindt andere honden al niet meer zo spannend. Vond alles reuze interessant in de dierentuin en zat met grote ogen de zeehondenshow te volgen terwijl Summer maar besloot te gaan slapen.
      
                    He wie zijn jullie?                                             Wat doen ze toch?                                                  Dromen over de dierentuin.                                                                                                                   


23 december 2013
We kregen weer een heel leuk mailtje van de baasjes van Keetje.
Lees maar gezellig mee:

We zullen jullie niet blijven bestoken met berichtjes maar zo'n eerste volledige dag is wel een vermelding waard. Ze doet het super onze Keetje. Vanochtend tot 9 uur uitgeslapen in de bench totdat we opstonden. Zonder enig probleem gaan slapen gisteravond :-)! Summer en Keetje samen gaat super goed. Summer deelt haar botjes en speelgoed zonder problemen. We moeten Keetje, zoals jullie al zeiden, soms echt terugfluiten. Buiten vindt ze andere honden nog wel spannend. Ook heeft ze vandaag een klap van een van onze poezendames gekregen. Heel onterecht maar gelukkig zonder piepje want ze deed niets maar ging gewoon heel rustig kijken. Ze hangt wel erg aan mij (Monique), waar ik ga, gaat Keetje en trappenlopen doet ze als de besten dus dat weerhoudt haar niet. Morgen ben ik buitenshuis aan het werk en moet ze het dus met de baas en het kind doen. Misschien wel even goed voor alle partijen. Oh en het vlees is ook erg in trek. Dat werd vanavond als eerste gegeten en de brokjes volgden zo'n 2 uur later. Madame heeft dus duidelijk voorkeur! Fijne feestdagen.
  
wij zijn twee vriendjes jij en ik.

We hebben teruggeschreven dat we er geen genoeg van kunnen krijgen al die leuke mailtjes en foto'sGlimlach


22 december 2013
O wat leuk we hebben al een mail gekregen van de baasjes van  Keetje.
Zo leuk lees maar wat ze schrijven:

Even mailtje via mijn iPad zodat ik wat foto's mee kan sturen! Wij genieten vanaf het eerste moment. De reis naar huis van toch ruim 1 1/2 uur is perfect gegaan. Ze heeft heerlijk op schoot liggen te slapen. Thuisgekomen was alles best even spannend maar ondernemend als ze is werd de hele woonkamer verkend. Maar toen de rust wedergekeerd was heerlijk gegeten, even een klein rondje gewandeld en gespeeld met Summer. Dit gaat verbazingwekkend goed. We zullen Moeten oppassen dat Keetje onze Summer niet de baas wordt ;-). Ze waren al snel heerlijk aan het spelen maar nu ligt Summer lekker naast mij en Keetje ligt aan mijn voeten. Ze heeft al keurig buiten plasjes gedaan en gepoept! Toen ik onze jongste naar bed ging brengen heb ik Keetje even in de bench gezet. Dit vond ze absoluut niet leuk dus zowel Keetje als Senn waren aan het huilen. Summer vond dit ook echt niet leuk! Maar ja wat wil je, in een vreemd huis en dan ook nog in de bench. Vannacht de bench maar mee naar boven en rustig aan opbouwen. Oh en onze poezendames gunt ze geen blik waardig, hoe knap is dat! Ik wil jullie nog even bedanken voor de gastvrijheid. We vonden het erg gezellig en wat mooi dat jullie dit doen!

Lieve groetjes 

    
         wat heeft ze toch een leuk koppie                                        hoog en droog op schoot                                        bij het baasje aan de voeten

                  samen spelen met haar grote vriendin Summer

We vinden het zo leuk te lezen dat ze direkt zo'n klik met Summer heeft.
Hier deed ze niet zoveel met onze honden en ze ziet gister Summer en hup het was direkt dikke mik met z'n tweeën.


21 december 2013
Vanmorgen op het veldje had Moppy de grootste lol met haar balletje.
Was ze moe dan ging ze even bij "haar"huisje uitrusten.
  
                                 He he dat was spelen.                                                                                        ff uitrusten hoor.
 
                                  Leg neer die bal.                                                                                Ha ha ik krijg zo meteen bezoek.

Ik had Moppy verteld dat er bezoek voor haar kwam met een grote hond.....een labra-doodle met de naam Summer.
Nou Moppy had er wel oren naar.
Het klikte ook direkt goed tussen Moppy en Summer.
Moppy liep direkt naar haar toe om haar eens goed te besnuffelen.
Eenmaal weer binnen zette ze de boel flink op stelten om even aan haar nieuwe huisgenoten te laten zien wat een doerak ze is.
Het schrikte ze niet af en Moppy is met ze meegegaan naar haar nieuwe thuis.

Nog één keer Moppy......ze gaat nu voortaan door het leven als Keetje.

Lieve Moppy we zullen je gezelligheid in huis eerst wel weer even missen.
Je onstuimigheid maar ook je trouwheid.
Maar bij je nieuwe baasjes zit je heel erg goed daar zijn we van overtuigd.
Je gaat samen met Summer vast heel veel avonturen beleven.


20 december 2013Moppy word  steeds leuker en vrijer.
Vanmorgen hebben we haar niet eens meer vast gedaan in het bos.
Ze liep met haar staartje in de lucht al die heerlijke luchten op te snuiven.
  
                                Wat ruikt mijn neus???                                                                                de spaanse garde

                           Ruik jij dat nou ook????
Moppy had ook een leuk spelltje helemaal zelf bedacht.
Divka lette even niet goed op en toen gebeurde er dit
  
                               Waar gaat die bal heen                                                                                 Nou heb ik hem
  
              ha ha dat heeft Divka niet gezien                                                                     Hallo Divka ben je soms iets kwijt??

Uit met de pret.....in de auto en naar huis.

Nog een klein stukje film van vanmorgen in het bos
http://www.youtube.com/watch?v=-KoYTeqIgSs&feature=youtu.be

en nog een stukje film van gister
http://www.youtube.com/watch?v=K4xZ9v_BaN0&feature=c4-overview&list=UUjyUYEGoM8TwIieE_otadPw

Als we 's avonds op de bank zitten zet ik Moppy naast me in een mandje.
Het duurt dan niet lang of ze valt in slaap.

     Morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe avonturen.


19 december 2013Met Moppy gaat het ondertussen heel  goed.
Ze is een heerlijk lief knuffelig hondje wat menig hart al gestolen heeft.
Ze doet haar naam wel eer aan het is en vreselijk lief moppie.
Ze is al goed aan het ritme hier gewend.
Het is tot nu toe een heel makkelijk hondje.

  
               Arend is haar favoriet                                                          Moppy is maar een klein hummeltje
  
Op het veldje kan ze heerlijk haar gangetje gaan. Af en toe trekt ze een sprintje maar 
meestal zit ze rustig om zich heen te kijken.
  
                                          Kiekeboe!                                                                     Moppy loopt gewoon los mee in het bos.Ze blijft heel dicht bij ons in de buurt lopen.


17 december 2013
We hebben de nachtelijke rit weer zonder ongelukken overleefd.
Het vliegtuig was mooi op tijd en de honden met begeleidster waren vrij gauw door de douane heen.
We hadden in de auto een plan gemaakt dat we deze keer onze honden gewoon in de kamer zouden laten
en stilletjes de bench van Moppy in de gang laten staan en hup zelf het bed in.
Maar helaas Djinta dacht daar anders over en begon te blaffen en hield niet eerder op dan dat ze uit de kamer mocht.
Toen heeft Arend ze allemaal maar mee naar buiten genomen en ik heb gauw Moppy even gewassen.
Want o, o wat zag ze eruit.....en een stank!!!!
Fris gewassen is ze lekker in haar schone benchje gaan slapen en we hebben haar de hele verdere nacht niet meer gehoord.
  
                       Schiphol bij nacht                                                      goed op tijd
even bijkletsen
                 ze hadden elkaar al twee dagen niet gezien.
  
Moppy zou zo rond de 40cm zijn........gelukkig had ik een kleine en grote halsband mee......het is maar een ukkie
en word vast niet groter dan een 30cm.
En het is een schatje en eerste klas knuffeltje.
Ze ligt nu achter mij op de stoel te slapen.


16 december 2013
Vanavond laat gaan we Moppy ophalen van Schiphol.
Als alles goed gaat land het vliegtuig om 23.25 uur.
Ja ja we zijn vanacht weer eens op pad.
Moppy is een leuk teefje van een maand of zeven.

  
                                                                       Ze doet haar naam eer aan....ik vind het een moppie om te zien.

Er is een filmpje van haar gemaakt in het asiel samen met nog wat leuke hondjes. 
http://www.youtube.com/watch?v=TQBTvwGQ8PE&list=FLjyUYEGoM8TwIieE_otadPw&index=1